Pascal Paulussen

Audax Renewables

Of je een grootverbruiker van energie bent, hangt af van de capaciteit van je aansluitingen voor elektriciteit en gas. Heeft jouw onderneming een verbruik van meer dan 100.000 kWh aan elektriciteit en/of 25.000 m3 gas? Dan ben je officieel een grootverbruiker. Juist als grootverbruiker is het belangrijk dat je energie efficiënt is ingericht en dat je tarieven betaalt die voor jouw bedrijf gunstig zijn. Wij bieden onze grootzakelijke klanten daarom een totaaloplossing voor hun energiezaken, bijvoorbeeld met de Audax Energiescan.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?