Over Business Leads

Business Leads is een business netwerk, opgericht in 2017, door vijf ondernemers uit het zuiden van Limburg. Iedere veertien dagen ontmoeten wij elkaar voor een goed ontbijt. We starten met een voorstelronde, waarbij we ook een zoekvraag formuleren. Daarna proberen we elkaar zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk doel is om elkaars business te laten groeien en beter te laten worden door het delen van ervaringen, oplossingen, contacten en opportunity’s.

Business Leads heeft zich als doel gesteld om de meest effectieve, open en gezellige business club in Limburg te zijn. We hebben al heel veel business netwerken gezien, sommige beter, sommige slechter, maar vaak ontbreekt het vertrouwen en verdieping. Dat zijn voor ons echt de essentiële dingen. Wij weten zeker dat je alleen dan goed kan netwerken als je vertrouwen in elkaar hebt en tijd hebt om de dingen ook echt met elkaar te bespreken.

Business Leads is een vereniging zonder winstoogmerk. 

Als je lid wordt van ons business netwerk word je lid van een vereniging. Zoals iedere vereniging heeft ook onze vereniging een algemene ledenvergadering, begroting en jaarrekening. We zijn dus transparant. Als we aan het eind van het jaar geld overhouden, gaan we er met z’n allen over praten hoe dat geld te besteden.

Achter Business Leads zit geen bedrijf dat slapend rijk wil worden, zoals dat bij veel andere clubs wel het geval is. Wij bestaan voor en met de leden. Daarom is ons inschrijfgeld ook laag en wordt het in zijn geheel uitgegeven aan het netwerk.

Dus, wil je mee delen in het succes van de enige business club van Limburg die echt van en voor de leden is? Meld je dan nu aan voor een van onze bijeenkomsten en ervaar wat Business Leads voor jou en je organisatie kan doen.

2 wekelijkse meetings

Iedere 14 dagen komen we op de vaste locaties bij elkaar voor een inspirerende bijeenkomst. We doen dit al geruime tijd in in Select Hotel te Maastricht (Apple Park) onder het genot van een uitgebreid ontbijt. Sinds kort organiseren wij ook bijeenkomsten in Roermond bij Golfbaan de Herkenbosche.

In twee uur tijd delen we met elkaar onze initiatieven, uitdagingen, problemen en oplossingen.

Meestal hebben we 15-20 deelnemers. Naast de vaste leden van Business Leads verwelkomen we ook graag gasten. Het is leuk wanneer ondernemers bij ons aanschuiven om met ons kennis te maken en zichzelf en hun bedrijf te introduceren.

Wat doen we?

Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om zijn bedrijf of organisatie voor te stellen. Je formuleert tijdens deze voorstelronde ook een zoekvraag: dat kan zijn een vraag over een contact bij een bedrijf, het kan ook een probleem zijn dat je met de andere deelnemers wilt bespreken. We luisteren goed naar elkaar en stellen indien nodig vragen ter verduidelijking. Deze verdieping is heel karakteristiek voor ons netwerk en leidt er ook toe dat er onderling veel vertrouwen is.

Na de voorstelronde beantwoorden we elkaars zoekvraag. We zijn daarin zeer effectief en meestal worden de een groot aantal zoekvragen nog tijdens de meeting beantwoord.

Iedere twee weken helpen we elkaar op deze wijze vooruit. We leggen nieuwe verbanden, delen nieuwe inzichten en staan op deze wijze met elkaar heel stevig in de markt.

Ben jij ondernemer en heb je interesse om lid te worden van ons netwerk? Wil je eens langskomen om kennis te maken met onze leden en met onze aanpak? Sluit je dan aan als gast bij een meeting. We maken graag kennis!

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?