Marc Schols

Wellington Winery

Tasting Wines is onderdeel van Wellington Winery. Wijnimport sinds 2006 en wijn producent sinds 2002 in o.a. Zuid Afrika. Naast wijnimport geven wij wijnproeverijen, cursussen en workshops in onze wijnwinkel en op locatie.

Zowel horeca, bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor wijn of voor wijnadviezen. Voor restaurants en bedrijven organiseren wij regelmatig wijn-spijs diners. Marc Schols ook sommelier kan u hierover informatie geven.

Bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of gewoon een wijnproeverij? Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?