José Heemskerk

DAT! Bedrijfsondersteuning

Mijn naam is José Heemskerk, sinds 2016 zelfstandige, gestart met Telesales.

Debiteurenbeheer is mijn corebusiness. Door mond tot mond reclame krijg ik steeds meer opdrachten. Daarnaast is de afvalbranche niet vreemd voor mij. Ik heb een goede samenwerkingsovereenkomst afgesloten met een groot afvalbedrijf (oud werkgever). De containers worden geplaatst, geledigd, opgehaald en facturatie verloopt via hun. Rest ben ik jullie aanspreekpunt.

Offertes nabellen wordt meestal niet opgevolgd maar je staat met 1 been binnen. Aftersales, heel belangrijk, vooral voor grote projecten. Vaak als dit niet opgevolgd wordt, worden de facturen vaak niet voldaan.

DAT! Bedrijfsondersteuning ontzorgt bedrijven met:
D= Debiteurenbeheer motto: vreemde stem dwingt
A= Adviseur bedrijfsafval : jarenlange ervaring in de afvalbranche.
T= Telesales (op een lager pitje gezet) offertes nabellen en aftersales.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?