Felix Kessels

Felix Kessels HR

Versterkt. Verbetert. Verbindt.

Interim HR met aandacht voor mentale fitheid en teamontwikkeling

Interim HR
Ik help bedrijven en organisatie die vooruit willen en in transitie zijn. Als interim HR Manager/Business Partner begeleid ik organisaties om vanuit HR invulling te geven aan de (nieuwe) koers die ingeslagen is. Ik zorg voor het projectmatig uitvoeren van de HR-plannen en begeleid het opbouwen van een nieuwe organisatie of het professionaliseren en optimaliseren van HR.

Mentale fitheid
Daarnaast faciliteer ik teams bij het begrijpen van hun collectieve mentale weerbaarheid, maak ik op individuele niveau inzichtelijk wat de risico’s op onbalans, overbelasting, overspanning en uiteindelijk burn-out zijn. Ik ben IEMT (Integral Eye Movement Therapy) gecertificeerd en kan medewerkers ook zelf begeleiden/behandelen. Stressvermindering, zelfbeeld verbetering, burn-out preventie. IEMT is op diverse manieren inzetbaar.

Teamontwikkeling
Mijn derde pijler is gericht op teamontwikkeling, en dan meer specifiek projectteams. Binnen de integrale projectmanagement rollen worden zaken zoals contract, budget, planning vaak goed geregeld. Maar hoe is het gesteld met de aandacht voor de meer irrationele aspecten? En wie ondersteunt de projectverantwoordelijke (projectmanager, tendermanager of projectleider) hierin? Wie zorgt er dat het proces van samenwerken extra aandacht krijgt en de optimalisaties daarin gerealiseerd worden? Als samenwerkingscoach neem ik graag die rol voor mijn rekening.

Wil je en keer sparren over wat ik voor jouw organisatie, jouw team of voor jou als persoon kan betekenen. Dan neem contact met me op en onderzoeken we de mogelijkheden.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?