Secretaris Business Leads

Erica van den Oever

CAAT

Wie is CAAT?

‘Als je je plek niet kent ben je niet thuis. Als je nooit thuis bent geweest kun je niet op weg’.

 

Ik ben Erica van den Oever en eigenaar van CAAT coaching & persoonlijke ontwikkeling en CAAT conference development & strategy.

 

Ik ben ondernemer en moeder van twee dochters, ik heb een partner en woon in Maastricht. Het grootste deel van mijn loopbaan heb ik gewerkt voor de Universiteit Maastricht waar ik vanaf 1999 het Congresbureau Universiteit Maastricht heb opgericht. Na 24 jaar UM heb ik de overstap gemaakt naar de Brightlands Chemelot Campus en inmiddels werk ik freelance als producent, bedenker en uitvoerder van congressen en events onder de naam CAAT conference development & strategy.

 

Naast mijn werk in congressen- en events bouw ik aan mijn coachpraktijk.

 

De bron van mijn passie voor coachen is ontstaan door het leidinggeven aan een team en de issues die ik tegenkwam bij mezelf en mijn medewerkers. Er was altijd al een diepere interesse voor mensen en hun drijfveren maar tijdens mijn eigen ontwikkeling als leidinggevende en kennismaking met Toegepaste Psychologie en Systemisch Werk ontstond mijn grote wens om hiermee verder te gaan. Uit persoonlijke interesse heb ik gespecialiseerde opleidingen gevolgd en niet veel later besloot ik om er professioneel mee verder te gaan.

 

Wat doet CAAT?

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is mijn motto. Ik leer mensen individueel of in teamverband te reflecteren op zichzelf en ik laat ze zien wat het effect is als ze verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag. Het doel is een betere samenwerking, het creëren van werkgeluk en het voorkomen van langdurige uitval van medewerkers. Ik gebruik verschillende werkvormen en bied individuele of groepstrajecten aan particulieren en bedrijven.

 

Systemisch werk en creatieve werkvormen geven een ander perspectief op de huidige situatie en bieden toegang tot de onderstroom. Het levert nieuwe inzichten op waardoor initiatieven weer de ruimte krijgen, er meer begrip en acceptatie ontstaat en de samenwerking opbloeit.

 

Voor wie is CAAT?

Met CAAT coaching & persoonlijke ontwikkeling bied ik coaching aan mensen en teams die willen groeien en meer veerkracht willen ontwikkelen in hun persoonlijke leven en werk. Aan professionals die willen groeien en het beste uit zichzelf willen halen.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?