Edwin Ransz

Ransz Bouw Advies

Uw bouwkundig adviseur bij Ransz Bouw Advies is Edwin Ransz. Edwin heeft uitgebreide bouwkundige kennis en ervaring opgedaan als tekenaar/constructeur en als technisch (beleids)medewerker bouw- en woningtoezicht bij verschillende gemeentes in Limburg. Momenteel werkt Edwin nog steeds bij één van deze gemeentes. Hierdoor blijft hij up to date met zijn kennis van de nieuwste bouwtechnische ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van bouwregelgeving.

Zoals u op deze website kunt zien, kan Ransz Bouw Advies u mede door deze uitgebreide kennis en ervaring, met een groot aantal werkzaamheden van dienst zijn. Hierbij kunt u er zeker van zijn dat Ransz Bouw Advies met klem úw bouwkundig adviseur is en dienstverlening en kwaliteit centraal staan. Kortom op Ransz Bouw Advies kunt u bouwen.

Door inschrijving in het Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI), is Edwin Ransz bovendien uw Register bouwkundig Inspecteur (Rbi) met betrekking tot het uitvoeren van bouwtechnische keuringen bij onder andere de aankoop van uw woning.

Ransz Bouw Advies is overigens centraal in Limburg gevestigd in Swalmen (gemeente Roermond). Mede hierdoor varieert het werkgebied van úw bouwkundig adviseur: Ransz Bouw Advies van Maastricht tot Eindhoven en van de regio Roermond/ Weert tot en met de regio Venlo/ Venray/ Boxmeer.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?