Bianca Erkens

Key-Doek Zeilmakerij

Key-Doek, een Limburgs familiebedrijf dat al ruim dertig jaar bestaat, is onder meer gespecialiseerd in innovatieve, eigentijdse toepassingen van zeil en doek. In het atelier in Echt werkt een team van vakmensen met geavanceerde software aan een breed scala aan producten, variërend van spanzeilen, markiezen, luxueuze parasols en andere exclusieve vormen van zonwering, tot springkussens en bootkappen.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?