Astrid Kamsteeg-Peters

Psychosociaal therapeut, Supervisor en Begeleidend Intervisor

Binnen mijn praktijk ‘Super In Visie’ werk ik als Psychosociaal therapeut, Supervisor en Begeleidend Intervisor.

Ik bied psychosociale zorg aan voor 18+ers, met een specialisatie in de begeleiding van hoogsensitieve cliënten (HSP) en cliënten met hoogbegaafdheid, beelddenken, autismespectrumstoornis, faalangst en een negatief zelfbeeld, het leren van communicatieve vaardigheden en conflicthantering.

Daarnaast ben ik sinds 2023 actief als supervisor. Met meer dan 25 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, richt ik me met mijn supervisie en begeleide intervisie trajecten met name op studenten, professionals en teams in de gezondheidszorg.

Mijn visie is ‘werken vanuit een respectvolle benadering, in veiligheid en vertrouwen’.
Centraal in ál mijn activiteiten staat dat ik je help jouw doelen te bereiken door je in je kracht te zetten. Ik sta graag voor je klaar om samen met jou de beste versie van jezelf te ontdekken, in alle veiligheid en vertrouwen.

 

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?