Voorzitter

Inge Mol

Adelmeijer Hoyng Advocaten

Inge Mol is werkzaam als advocaat bij Adelmeijer Hoyng Advocaten. Bij Adelmeijer Hoyng Advocaten werken momenteel zeventien advocaten en enkele juridisch medewerkers en adviseurs. Daarmee behoren wij tot een van de grotere advocatenkantoren in de provincie Limburg.

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector.

We hebben ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, het recht van de intellectuele eigendom (IE), IT-recht, en media- en reclamerecht.

Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Wij begrijpen dat de beste juridische oplossing niet altijd in het (bedrijfseconomisch) belang van een onderneming of in het (persoonlijk) belang van iemand hoeft te zijn. Wij streven ernaar niet alleen juridisch, maar ook strategisch, tactisch en financieel mee te denken.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?