Business Leads Zomerborrel

Gezellige netwerkborrel voor leden én gasten, om samen de zomer in te luiden

Op vrijdag 5 juli organiseert Business Leads een gezellige netwerkborrel voor leden én gasten, om samen de zomer in te luiden. De borrel vindt plaats op een prachtige locatie midden in het Maasplassengebied op schiereiland Hatenboer in Roermond.

Wat kun je verwachten van de borrel?

Tijdens de borrel heb je de gelegenheid om collega-ondernemers te leren kennen, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Als gast krijg je bovendien een indruk van wat Business Leads als netwerkvereniging allemaal te bieden heeft: prettig en effectief netwerken, in een relaxte sfeer.

Rond 18:30u sluiten we de zomerborrel af. Wie nog bij de Thuishaven wil blijven om te dineren kan dit uiteraard doen op eigen gelegenheid.

Praktische informatie

PS: het verhoogde terras bij de Thuishaven bestaat uit een houten plankenvloer: heel mooi maar niet bijzonder geschikt voor naaldhakken.

PS 2: het is mogelijk dat het Nederlands elftal een kwartfinale op het EK speelt om 18:00 uur. In dat geval zorgen we voor een aanpassing in het programma zodat de liefhebbers de wedstrijd niet hoeven te missen.

Schrijf je in voor de zomerborrel van Business Leads