Workshop "Meer Online Succes (in 3 stappen)”

Wat jij kunt doen om meer te halen uit je website en social media!

Ben jij al online actief, maar ben je op zoek naar meer grip, structuur en resultaat? Ben jij klaar om te leren hoe je jouw website effectief kunt inzetten als verkoopkanaal, je doelgroep direct kunt aanspreken en meer bereik kunt realiseren via de juiste social mediakanalen? Dan is deze Business Leads workshop voor jou!

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de basis van online marketing. We kijken naar merkpositionering, doelgroepen en klantreizen, en je leert heldere doelstellingen te bepalen. Je gaat je eigen website analyseren en optimaliseren en legt de basis voor een social media aanpak die zowel plezier als business oplevert. 

Met een mix van theorie en praktijk, praktische opdrachten, veelgemaakte fouten en best practices zet je met deze workshop de eerste stap van online aanwezigheid naar online succes.

Aansluitend aan de workshop is er een korte borrel gevolgd door een 3-gangen diner waarbij je de gelegenheid hebt om andere ondernemers te leren kennen.

Na deelname heb je:

Sprekers

Jeroen Huynen

Jeroen is een ervaren marketeer met een focus op online. Hij heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd en werkt al jaren als zelfstandig marketing professional. Zijn aanpak is no-nonsense, pragmatisch en doelgericht. Hij gelooft dat alles begint bij een goede basis: identiteit, (merk)positionering en een goed begrip van doelgroepen en klantreizen. Hij maakt gebruik van data-gedreven beslissingen en gezond boerenverstand.

Roos Verhooren

Roos heeft grafisch ontwerp gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie en is ruim 14 jaar actief als webdesigner met haar bedrijf Silver Arrows. Ze neemt je mee langs de belangrijkste succesfactoren in webdesign, van techniek en functionaliteit tot taal- en kleurgebruik. Je leert hoe je met eenvoudige verbeteringen de effectiviteit van je website kunt vergroten.

Ellis Jaspers

Ellis is een coach voor ondernemers die hun social media zelf beheren. Ze helpt hen om meer resultaat én plezier te halen uit hun online aanwezigheid en begeleidt bij het overwinnen van digitale zichtbaarheidsangst en het opzetten van een effectieve contentstrategie. Ze geeft advies over de juiste platformen, welke content je kunt delen en hoe je authentiek kunt blijven om meer resultaat te behalen uit je online zichtbaarheid."

Schrijf je in voor de workshop "Meer Online Succes (in 3 stappen)”