Bestuur Business Leads

Wie zijn wij?

Business Leads is een business netwerk opgezet door vijf ondernemers uit het zuiden van Limburg.  Iedere veertien dagen ontmoeten wij elkaar voor en goed ontbijt.. Tijdens het ontbijt doen we een voorstelronde, waarbij we ook een zoekvraag formuleren. Daarna proberen we elkaar zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk doel is om elkaars business te laten groeien en beter te laten worden door het delen van ervaringen, oplossingen, contacten en opportunity’s.

Business Leads heeft zich als doel gesteld om de meest effectieve, open en gezellige business club in Limburg te zijn. We hebben al heel veel business netwerken gezien, sommige beter, sommige slechter, maar vaak ontbreekt het vertrouwen en verdieping. Dat zijn voor ons echt de essentiële dingen. Wij weten zeker dat je alleen dan goed kan netwerken als je vertrouwen in elkaar hebt en tijd hebt om de dingen ook echt met elkaar te bespreken.

Business Leads is een vereniging zonder winstoogmerk. Als je lid wordt van ons business netwerk wordt je lid van een vereniging. Zoals iedere vereniging heeft ook onze vereniging een algemene ledenvergadering, begroting en jaarrekening. We zijn dus transparant. Als we aan het eind van het jaar geld overhouden, gaan we er met z’n allen over praten hoe dat geld te besteden.

Achter Business Leads zit geen bedrijf dat slapend rijk wil worden, zoals dat bij veel andere clubs wel het geval is. Wij bestaan voor en met de leden. Daarom is ons inschrijfgeld ook laag en wordt het in zijn geheel uitgegeven aan het netwerk.

Dus, wil je mee delen in het succes van de enige business club van Limburg die echt van en voor de leden is? Meld je dan nu aan voor een van onze ontbijten en ervaar wat Business Leads voor jou en je organisatie kan doen.

Wat doen we?

Iedere 14 dagen komen we op de vaste locaties bij elkaar voor een inspirerende ontbijtsessie. We doen dit al geruime tijd in Valkenburg in hotel Vue.  In twee uur tijd delen we met elkaar onze initiatieven, uitdagingen, problemen en oplossingen.

Meestal hebben we zo’n 20 tot 25 deelnemers: naast de vaste leden van Business Leads verwelkomen we ook graag een beperkt aantal gasten. Het is leuk wanneer ondernemers bij ons aanschuiven om met ons kennis te maken en zichzelf en hun bedrijf te introduceren.

Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om zijn bedrijf of organisatie voor te stellen. Je formuleert tijdens deze voorstelronde ook een zoekvraag: dat kan zijn een vraag over een contact bij een bedrijf, het kan ook een probleem zijn dat je met de andere deelnemers wilt bespreken.  We luisteren goed naar elkaar en stellen indien nodig vragen ter verduidelijking. Deze verdieping is heel karakteristiek voor ons netwerk en leidt er ook toe dat er onderling veel vertrouwen is.

Na de voorstelronde beantwoorden we elkaars zoekvraag. We zijn daarin zeer effectief en meestal worden de een groot aantal zoekvragen nog tijdens de meeting beantwoord.

Iedere twee weken helpen we elkaar op deze wijze vooruit. We leggen nieuwe verbanden, delen nieuwe inzichten en staan op deze wijze met elkaar heel stevig in de markt.

Ben jij ondernemer en heb je interesse om lid te worden van ons netwerk? Wil je eens langskomen om kennis te maken met onze leden en met onze aanpak? Klik dan op “aanmelden” en vul een paar gegevens in van je organisatie. We verwelkomen je graag.

Een ontspannen sfeer

Wat onze leden zeggen

Sjef van Zwet

Business Leads is een ideale netwerk groep gebleken voor mensen die van zowel binnen als buiten de regio komen. Als nieuwe Limburger voelde ik me meteen welkom en heeft Business Leads mij een vliegende start gegeven bij het opstarten van Simply BI...

Sjef van Zwet Eigenaar Simply BI
Anthony Schmetz

Ik ben lid van Business Leads vanaf de eerste uur, vanaf het eerste moment zag ik en voelde ik de meerwaarde van de club.
Een groep ondernemers die bereid zijn elkaar te helpen. Een gezellig en gevarieerd gezelschap met focus op de business...

Anthony Schmetz Eigenaar DMS Brandbeveiliging
Raymond Hewitt

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vinden, verkrijgen en behouden van klanten kan ik niet anders zeggen dan Business Leads mijn waardevolste netwerk is. Het zijn mijn best bestede 2 uurtjes van de week...

Raymond Hewitt Eigenaar Mobile XL
Frits Kuin

Ik werk vanuit de overtuiging en ervaring dat mensen en organisaties beter, met meer gemak en plezier presteren naarmate hun inzet in gezamenlijkheid plaatsvindt. Ditzelfde principe is aanwezig bij Business Leads en daarom is dit een zeer succesvolle aanvulling op mijn netwerk...

Frits Kuin Eigenaar Kuin Consultancy

Wil je ook van de partij zijn?

Meld je vrijblijvend aan voor een van onze meetings. Je bent van harte welkom!