Categories: Bestuur

Inge Mol – Adelmeijer Hoyng Advocaten

Inge Mol is werkzaam als advocaat bij Adelmeijer Hoyng Advocaten. Bij Adelmeijer Hoyng Advocaten werken momenteel zeventien advocaten en enkele juridisch medewerkers en adviseurs. Daarmee behoren wij tot een van de grotere advocatenkantoren in de provincie Limburg.

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector.

 

We hebben ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, het recht van de intellectuele eigendom (IE), IT-recht, en media- en reclamerecht.

 

Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Wij begrijpen dat de beste juridische oplossing niet altijd in het (bedrijfseconomisch) belang van een onderneming of in het (persoonlijk) belang van iemand hoeft te zijn. Wij streven ernaar niet alleen juridisch, maar ook strategisch, tactisch en financieel mee te denken.

Continue Reading Share

Sjef van Zwet – Simply BI

Simply BI

Ervaren Business Intelligence specialist, manager en coach in de Business Intelligence Software en diensten industrie.
Door nauwe en persoonlijke samenwerking, goed te luisteren, mee te denken en het regelmatig terugkoppelen van (tussen) resultaten zorg ik voor waardevolle, intuïtieve en goed te onderhouden oplossingen voor data en informatie vraagstukken.

Continue Reading Share

Henk van Gelderen – Capricorne International

Hoe kan ik mijn bedrijf de volgende stap laten maken? Waar wil ik uiteindelijk naar toe en wat zijn de mogelijkheden om daar te komen? Wat moet ik doen (en ook: niet doen!) om mijn doelstellingen te bereiken?

Vaak weet u als ondernemer heel goed wat u uiteindelijk wilt bereiken, maar is het moeilijk om deze visie uit te spreken en daarna de stappen te zetten die er echt toe doen. De druk van alledag overheerst. Als ondernemer met een pak aan ervaring in het leiden van grote en kleinere bedrijven, ga ik bij u aan de “keukentafel” zitten en stel vragen over uw stip op de horizon. Ik zorg er voor dat er duidelijke, goed gestructureerde doelstellingen op tafel komen en een goed inzicht van de de belangrijke dingen die echt moeten worden gedaan.

Daarna voeren we de plannen uit! We maken we samen een actieplan, vormen een projectteam en dan gaan wij – u en ik – samen met het projectteam het plan stapje-voor-stapje uitvoeren. Dromen en plannen die werkelijkheid worden. Het kan!

Continue Reading Share