Tetsuro Miyazaki – Tetsuro Photography

Tetsuro Miyazaki – Tetsuro Photography

Tetsuro Miyazaki is full time professioneel fotograaf. Hij is met name werkzaam als portret-en eventfotograaf maar werkt ook regelmatig aan autonome projecten.

 

Framing Stories. Dat is de rode lijn door zijn werk als fotograaf. Door goed te luisteren en te observeren streeft Tetsuro er steeds naar een verhaal op de juiste manier in beeld te brengen.

 

Als portretfotograaf zorgt Tetsuro steeds voor een passende uitstraling voor iedere professional. Van zakelijke portretfotografie en bedrijfsfotografie, tot Personal Branding shoots en headshots in de studio of op locatie. Tetsuro bedacht ook Headshot Friday, het concept waarop je op een laagdrempelige manier professionele headshots van jou en je collega’s kan laten maken. Tetsuro werkt zowel voor grote internationale klanten als Nike, FujiFilm en Booking.com als voor lokale MKB en zzpers.

 

Als autonoom fotograaf werkt Tetsuro onder andere aan Hafu2Hafu, een wereldwijd fotoproject waarbij hij uitzoekt wat het betekent om ‘Hafu’, oftewel mixed Japans te zijn zoals hij (half Belgisch half Japans). In 2019 heeft Tetsuro in eigen beheer een fotoboek uitgebracht dat via crowdfunding is gefinancierd.

 

Onder de naam #VeiligAchterGlas ging Tetsuro tijdens de intelligente corona-lockdown vrienden en bekenden in zijn thuisstad Maastricht fotograferen, thuis, veilig achter het raam.

 

Zijn autonome werk is toonaangevende kranten als de Volkskrant en de New York Times gepubliceerd en van Maastricht to Tokyo en Los Angeles geëxposeerd.

 

Daarnaast is Tetsuro ook docent fotografie bij Kumulus (Maastricht) waar hij masterclasses straatfotografie geeft.