Inge Mol – Adelmeijer Hoyng Advocaten

Inge Mol – Adelmeijer Hoyng Advocaten

Leden coordinator

Inge Mol is werkzaam als advocaat bij Adelmeijer Hoyng Advocaten. Bij Adelmeijer Hoyng Advocaten werken momenteel zeventien advocaten en enkele juridisch medewerkers en adviseurs. Daarmee behoren wij tot een van de grotere advocatenkantoren in de provincie Limburg.

Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector.

 

We hebben ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, het recht van de intellectuele eigendom (IE), IT-recht, en media- en reclamerecht.

 

Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Wij begrijpen dat de beste juridische oplossing niet altijd in het (bedrijfseconomisch) belang van een onderneming of in het (persoonlijk) belang van iemand hoeft te zijn. Wij streven ernaar niet alleen juridisch, maar ook strategisch, tactisch en financieel mee te denken.