Penningmeester

Ton Peters

OAMKB

Ik ben Ton Peters, bedrijfskundige bij OAMKB. Ik geloof dat elke ondernemer zijn eigen succes bepaalt. Dat begint bij een goed inzicht in je financiën. Ik vertaal financiële en personele vraagstukken naar praktische oplossingen. Ik doe dat door je administratie, je belastingzaken en je personeelszaken te verzorgen, zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

 

Focus op ondernemen

Mijn klanten zijn graag bezig met ondernemen, niet met administratie of de regeltjes die bij het hebben van personeel horen. Op de hoogte blijven van alle regeltjes kost veel tijd en vergt specifieke kennis. Dat geldt voor zowel de boekhouding als voor personeelsvraagstukken.

 

Natuurlijk kun je alles zelf doen. Online pakketten voor de salarisadministratie en boekhouding beloven immers veel gemak. Toch komen onze nieuwe klanten vaak uit die groep; ondernemers die hebben ervaren dat de tijd en energie die dit vergt niet opweegt tegen de kostenbesparing. En dan hebben we het nog niet over de boetes die sommige fouten opleveren.

 

Laten we wel wezen; ondernemen is veel leuker zonder die administratieve rompslomp. Het kan veel makkelijker, zonder dat het veel tijd kost. Als ondernemer is het steeds opnieuw zoeken naar een passende balans tussen zelf doen en uitbesteden, tussen risico nemen en risico afdekken. Welke afweging je daarin maakt is aan jou. Het is wel belangrijk om te weten welke risico’s er zijn, op administratief en op personeelsvlak. Ik help je graag bij het in kaart brengen van de zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, zodat je een goede afweging kunt maken.

 

Ik ben als bedrijfskundig adviseur actief in heel Nederland. Je kunt me bereiken via de telefoon, WhatsApp, Facetime, Google meets of e-mail. We kunnen ook op jouw kantoor of op het mijne afspreken, persoonlijk contact blijft immers bijzonder waardevol.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?