Voorzitter Roermond

Stefan van Heugten

Sidekick consultancy

Sidekick training, coaching & consultancy

Voor ondernemers die willen investeren in hun mensen.

Mijn naam is Stefan van Heugten, ik werk als groeicoach en ondersteun jou door mee te denken, en vooral ook mee te doen met het groeiproces van je bedrijf.

Ik breng in kaart wat er nodig is om te groeien als mens, team of organisatie. Vervolgens maken we samen een actieplan om deze groei te realiseren.

Het triggeren van intrinsieke motivatie en het vergroten van het werkplezier zijn hierbij belangrijke succesfactoren.

Sidekick biedt ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, commerciële vaardigheden en het maken van impact.

Wil je sparren over mogelijkheden om meer te bereiken met een écht samenwerkende organisatie, met meer betrokkenheid en betere resultaten door meer werkplezier?

Kijk op www.sidekickconsultancy.nl of neem contact met me op voor meer informatie.

 

Stefan van Heugten

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor voor de Business Leads Zomerborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?