Pascal Oligschläger

End2End IT Solutions

End2End IT Solutions levert alle (support)diensten én/of hard-en software (producten) die nodig zijn voor een goedwerkende en betrouwbare IT infrastructuur van MKB maar ook van Multinationals en grote ondernemingen.

End2End IT Solutions is de dienstverlenende Servicepartner waar uw organisatie op kan bouwen wanneer het gaat om Managed Services, IT ontzorging, Clouddiensten en veel meer. Door deze combinaties van deze specialisaties biedt End2End IT Solutions volop flexibiliteit voor haar opdrachtgevers.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?