Jerome van Zeijl

ZZIN

Ik help ambitieuze ondernemers om steeds krachtiger te worden in hun ondernemerschap én in hun privéleven. Continue groeien, grenzen verleggen en het maximale uit het leven halen is waar ik voor sta. Ik geloof dat ondernemers in balans een positieve invloed uitoefenen op hun omgeving. In het gezin als ouder, als partner, bij familie en vrienden en ook als werkgever op hun medewerkers, klanten en leveranciers.

Jouw ontwikkeling als ondernemer is een belangrijke indicator. Als jij groeit, groeit je bedrijf. Wees eens eerlijk… in hoeverre ben jij bewust bezig met jezelf elke dag te ontwikkelen? Of zit je vast in de waan van de dag en probeer je zo goed als mogelijk alles aan mekaar te knopen?

Hoe groot is de impact die jij op dit moment met jouw leven maakt? Kun je meer? Kun je beter? Vast wel! Ik geloof van wel. En diep van binnen weet jij het ook. Als dat zo is en je wil je tot nu toe onbenutte kracht en potentieel gaan benutten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Een goede balans,

Jerome van Zeijl

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.