Jeroen Huynen

Zuiderlicht

Jeroen is werkzaam bij Zuiderlicht

Jeroen was eigenaar van Buttonplay, een (strategisch) marketingbureau in Maastricht. Met een team van ervaren professionals werkt Buttonplay voor klanten in het MKB, overheid en onderwijs. Buttonplay richt zich met name op strategie, maar neemt ook desgewenst de uitvoering van deze strategie voor zijn rekening.

De specialiteit van Buttonplay is te vinden in de hoek van inbound-/contentmarketing. Deze stroming binnen de (online) marketing is sterk gericht op het beantwoorden van de vraag van de klant. Minder ‘blind’ adverteren en schieten in het donker, en meer zorgen dat je relevant, vindbaar en zichtbaar bent. Buttonplay helpt zijn klanten om de doelgroep in kaart te brengen, de klantreizen helder te krijgen en de informatiebehoefte te bepalen. Daarnaast wordt er middels diverse methodes de identiteit, kernwaarden en USP’s van de organisatie bepaald. Op basis van deze analyse wordt dan een strategie uitgewerkt en de marketingmiddelenmix bepaald.

De aanpak van Buttonplay is grondig en altijd gericht op resultaat. Meer bereik is leuk, maar het moet ook resulteren in meer traffic en vervolgens in meer leads en natuurlijk sales. Door het inzetten van online tools, waaronder marketing automation, worden resultaten inzichtelijk en kan er voortdurend worden geoptimaliseerd.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?