Henk van Gelderen

Capricorne International

Hoe kan ik mijn bedrijf de volgende stap laten maken? Waar wil ik uiteindelijk naar toe en wat zijn de mogelijkheden om daar te komen? Wat moet ik doen (en ook: niet doen!) om mijn doelstellingen te bereiken?

Vaak weet u als ondernemer heel goed wat u uiteindelijk wilt bereiken, maar is het moeilijk om deze visie uit te spreken en daarna de stappen te zetten die er echt toe doen. De druk van alledag overheerst. Als ondernemer met een pak aan ervaring in het leiden van grote en kleinere bedrijven, ga ik bij u aan de “keukentafel” zitten en stel vragen over uw stip op de horizon. Ik zorg er voor dat er duidelijke, goed gestructureerde doelstellingen op tafel komen en een goed inzicht van de de belangrijke dingen die echt moeten worden gedaan.

Daarna voeren we de plannen uit! We maken we samen een actieplan, vormen een projectteam en dan gaan wij – u en ik – samen met het projectteam het plan stapje-voor-stapje uitvoeren. Dromen en plannen die werkelijkheid worden. Het kan!

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.