Freek Sensen

Frerotech

Frerotech bestaat ruim 20 jaar en is gespecialiseerd in het maken van klant specifieke producten uit diverse materialen.

Wij bewerken metalen en kunststoffen met computergestuurde machines, (CNC Frezen). Dit zijn in hoofdzaak complexere producten met hoge nauwkeurigheid (tot 0.005mm).

Daarnaast vervaardigen wij Matrijzen (mallen) voor de voedselverpakkingsindustrie, dit doen we wereldwijd. Dit zijn de gereedschappen waarmee voedselverpakking geproduceerd wordt (tot 50.000 stuks per uur).

Dit doen we met in een relatief klein en flexibel team op het Business Park Stein in Elsloo.

De door Frerotech gebouwde matrijzen en stansgereedschappen (moulds and Trimtools) worden wereldwijd ingezet en gewaardeerd. Het bedrijf is geoutilleerd met een geklimatiseerde meetkamer.

Graag sparren wij samen met onze (toekomstige) klanten van idee tot een goed eindproduct.

Ook actief werken aan je netwerk?

Elkaar vooruit helpen: dat is ons streven! We helpen elkaars (zoek)vragen te beantwoorden en we delen onze kennis. Daarnaast zijn onze ruim 20 leden ambassadeur van elkaar. Onze twee-wekelijkse ontbijtbijeenkomsten, in Maastricht en Roermond, vormen onze vertrouwde omgeving om te delen en te vragen.

Schrijf je in voor een bezoek aan het Bonnefantenmuseum met afsluitend een netwerkborrel

Is het u als ondernemer duidelijk waar u met uw bedrijf wilt staan over 5 jaar? Heeft u een duidelijke, actiegerichte strategie? Bent u er zich van bewust waar u wel en waar u geen energie van krijgt? Heeft u dit inzicht verwerkt in de rol die u zelf speelt binnen uw bedrijf? Zodat uw eigen bijdrage ook echt effectief is?