Wie zijn wij?

Business Leads is een business netwerk, opgezet door vier ondernemers uit het zuiden van Limburg. Iedere veertien dagen ontmoeten wij elkaar tijdens een ontbijtsessie en helpen we elkaar business te laten groeien door onze netwerken voor elkaar open te stellen en kennis te delen.

Business Leads is opgericht met als doel de meest effectieve, open en gezellige business club in onze regio te zijn. Wij, de oprichters, hebben al vele business clubs van binnen gezien en hebben al even zoveel mooie ideeën verloren zien gaan, bijvoorbeeld omdat mensen niet durven te delen. Wij geloven dat het anders kan. Beter.

Met onze jarenlange ervaring in het ondernemen en het samenwerken binnen business clubs hebben we alle goede zaken gebundeld in onze eigen business club. Business Leads is nu een feit: een business club van en voor de leden.

Business Leads is een vereniging zonder winstoogmerk. De winst zit hem in de opportunities die we via en met elkaar verkrijgen.

Achter Business Leads zit geen bedrijf dat slapend rijk wil worden zoals, bij veel andere clubs wel het geval is. Wij bestaan voor en met de leden. Daarom is ons inschrijfgeld ook laag en wordt het in zijn geheel uitgegeven aan de club.

Dus, wil je mee delen in het succes van de enige business club van Limburg die er voor de leden is? Meld je dan nu aan voor een van de komende meetings en ervaar wat Business Leads voor jou en jouw organisatie kan doen.

Wat doen we?

Ieder twee weken komen we op vrijdagochtend om 8.00 uur bij elkaar en ontbijten we met elkaar in Novum Hotel Apple Park in Maastricht, naast het MVV voetbalstadion. In twee uur tijd delen we met elkaar onze uitdagingen, wensen en ideeën van ons bedrijf.

Naast de vaste leden van Business Leads zijn er iedere meeting een aantal gasten aanwezig die we van harte welkom heten op die ochtend. We vinden het altijd fantastisch wanneer mensen komen kennis maken en zichzelf en hun bedrijf willen introduceren.

Iedere deelnemer aan de ontbijtmeeting heeft de mogelijkheid om zijn bedrijf te presenteren en de zo belangrijke zoekvraag te stellen. De zoekvraag geeft je de mogelijkheid om binnen een besloten club hulp te vragen. Wil je bijvoorbeeld in contact komen met een potentiële klant? Of zoek je hulp bij een andere uitdaging? Stel je vraag bij Business Leads.

Ook krijgt iedere meeting een van de bedrijven de mogelijkheid om zichzelf uitgebreid te presenteren en kennis te delen. Het doel van iedere bijeenkomst is altijd hetzelfde: nieuwe relaties leggen, netwerken uitbreiden en simpelweg elkaar vooruithelpen met nieuwe leads.

Heb je interesse om onderdeel uit te maken van onze club en wil je eens langskomen om kennis te maken? Dan vernemen we het graag en kan je jezelf aanmelden via het aanmeldformulier.

De Luxe van onze locatie

Totale Ervaring van het Team
Aantal Actieve Leden
Aantal Vergeven Leads
Koppen Koffie per meeting

Wat onze leden zeggen

Anthony Schmetz

Ik ben lid van Business Leads vanaf de eerste uur, vanaf het eerste moment zag ik en voelde ik de meerwaarde van de club.
Een groep ondernemers die bereid zijn elkaar te helpen. Een gezellig en gevarieerd gezelschap met focus op de business...

Anthony Schmetz Eigenaar DMS Brandbeveiliging
Raymond Hewitt

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vinden, verkrijgen en behouden van klanten kan ik niet anders zeggen dan Business Leads mijn waardevolste netwerk is. Het zijn mijn best bestede 2 uurtjes van de week...

Raymond Hewitt Eigenaar Mobile XL
Frits Kuin

Ik werk vanuit de overtuiging en ervaring dat mensen en organisaties beter, met meer gemak en plezier presteren naarmate hun inzet in gezamenlijkheid plaatsvindt. Ditzelfde principe is aanwezig bij Business Leads en daarom is dit een zeer succesvolle aanvulling op mijn netwerk...

Frits Kuin Eigenaar Kuin Consultancy
Jeroen Huynen

Business Leads bewijst dat resultaatgericht én gezellig netwerken prima samen kunnen gaan. We helpen elkaar en onze gasten écht vooruit met concrete leads en antwoorden op zoekvragen, ideaal voor de ambitieuze ondernemer!

Jeroen Huynen Eigenaar Buttonplay

Wil je ook van de partij zijn?

Meld je vrijblijvend aan voor een van onze meetings. Je bent van harte welkom!

Spring naar werkbalk