Huub Jansen – Juice Plus

WAAROM ZIJN FRUIT EN GROENTEN ZO BELANGRIJK?

MEER BRANDSTOF VOOR UW DRUKKE LEVEN!

Fruit en groenten voorzien uw lichaam van belangrijke plantenstoffen (fytonutriënten), vitaminen en mineralen. Ideaal zou het zijn als deze dagelijks geconsumeerd zouden worden. Uw gezondheid zal ervan profiteren en u zult zich prettiger in uw vel voelen.

Deskundigen bevelen vijf porties fruit en groenten per dag aan. Om eerlijk  te zijn, dat is niet altijd gemakkelijk te halen. Juice PLUS+® overbrugt dit gat door uw dagelijkse voeding aan te vullen met de meest belangrijke actieve ingrediënten in fruit en groenten. De vruchten en groente, vers van de velden, vormen de basis.

Dit wordt bevestigd door talrijke wetenschappelijke studies

Ervaar zelf Juice PLUS+®. Klik hier om onze producten te bekijken.

Wilt u andere mensen een stap dichter bij Juice Plus+® en de voordelen van een gezonde leefstijl brengen? Ons bedrijfsmodel geeft u de mogelijkheid om uw eigen bedrijf op te bouwen en andere mensen te inspireren tot een gezond leven.

Eigen baas zonder risico !

Als je het gevoel hebt dat de gezonde balans in je leven tussen vrije tijd, werk en inkomen ver te zoeken is, dan bieden wij jou een mogelijkheid om met ons samen te gaan werken en een nieuwe manier van werken te ontdekken. Hoe leuk zou het zijn om eigen baas te zijn, zelf te kunnen werken op de tijden dat jou het uitkomt, geen plafond aan je inkomen te hebben en beloond te worden naar inzet?

Wij werken op een andere wijze waarvan de resultaten zich al tientallen jaren via honderdduizenden mensen over de hele wereld bewezen hebben.

Spring naar werkbalk